over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Disclaimer

Jessica van der Zwan
Jessica van der Zwan
De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Matzinger Eversdijk Notarissen wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Matzinger Eversdijk Notarissen is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Opmerkingen en suggesties ter verbetering van de website kunt u mailen aan de webmaster. Dit e-mailadres is niet bedoeld om notarieel inhoudelijk advies te verkrijgen. Daarvoor kunt u contact opnemen met een notaris van uw keuze.