over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

We leveren nooit routinewerk

Rekina Weerdenburg, Onroerend goed
Rekina Weerdenburg, Onroerend goed
Het werk van Rekina Weerdenburg is nooit hetzelfde. Bij een overdracht van een huis is er namelijk helemaal niets standaard. Volgens Rekina is de perfecte notariservaring dan ook pas compleet als aan alles is gedacht en de overdracht vlekkeloos verloopt.

Rekina haalt uit haar eigen praktijk het voorbeeld aan van een transactie van een prachtig historisch pand waar ineens veel erfgenamen van bleken zijn in alle uithoeken van de wereld die een volmacht moesten geven voor de overdracht.

"We hebben toen alle verloven ingetrokken en en een emotionele showstopper gelukkig kunnen afwenden. Geweldig is het dan dat je de kopers toch op het juiste moment blij kan maken. Dat is dankbaar werk."

De levering is namelijk een vast onderdeel van de eigendomsoverdracht. Het omvat een hele papierwinkel die tot doel heeft een goed van het ene vermogen in het vermogen van een ander (verkrijger) te doen overgaan. Zonder de levering is de eigendomsoverdracht niet compleet en kan het eigendom van een goed dus niet overgaan.

Meer weten? Neem dan contact op met Rekina Weerdenburg.