over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Snel een Flex BV oprichten

Paul Eversdijk: snel en goedkoop<br> een Flex BV voor uw bedrijf
Paul Eversdijk: snel en goedkoop
een Flex BV voor uw bedrijf
De Flex BV maakt het voor ondernemers en consultants nog eenvoudiger om een besloten vennootschap (BV) op te richten. Waar het voorheen circa twee weken duurde om een BV op te richten kan dat nu in een dag of twee. Matzinger Eversdijk Notarissen gaat nóg een stapje verder:

Online in 15 minuten geregeld voor slechts € 349,-

Notaris Paul Eversdijk, één van de initiatiefnemers van Online Flex BV, legt uit: Via de website doorloopt bij ons een aantal standaardvragen, zoals de naam van de BV, het vestigingsadres van de BV en wie de oprichters zijn van de BV. Deze gegevens worden vervolgens direct door ons systeem verwerkt tot een conceptakte op maat waarmee u verder kunt met het oprichtingsproces. Zo heeft u bijvoorbeeld direct de conceptakte in PDF tot uw beschikking om bij de bank een zakelijke rekening te openen. Een BV oprichten bij ons is dus erg aantrekkelijk omdat het online maar 15 minuten duurt en slechts € 349 kost! 

Voordelen van een Flex BV

De Flex BV biedt verschillende voordelen. Het grote voordeel ten opzichte van een eenmanszaak of commanditaire vennootschap is dat je in principe niet privé aansprakelijk bent. Bijkomend voordeel is dat het minimum kapitaal van € 18.000 dat voorheen in de B.V. moest worden gestort niet langer verplicht is. Daarnaast hebben ondernemers veel vrijheid om de inhoud van de statuten te bepalen. Bovendien is de administratieve last verminderd doordat de verplichte bankverklaring en de verplichte accountantsverklaring zijn vervallen.

Iets voor u? Neem voor meer informatie voor uw mogelijkheden gerust contact met ons op.

 

Direct uw concept oprichtingsakte beschikbaar voor bijvoorbeeld het openen van uw zakelijke rekening.
Direct uw concept oprichtingsakte beschikbaar voor bijvoorbeeld het openen van uw zakelijke rekening.