over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Zonder gesprek geen testament!

Een testament is een persoonlijk document waar een goed gesprek bij hoort. Uit een intakegesprek bij de notaris komen namelijk veel meer gegevens naar boven dan bij een digitale vragenlijst.

Matzinger Eversdijk Notarissen ziet elke cliënt gezien als een uniek mens met eigen verhaal. Een goed gesprek om de eigen wensen en bijhorende mogelijkheden helder te krijgen is dus onontbeerlijk. Er zijn altijd dingen waar je niet aan denkt en die pas tijdens een gesprek naar boven komen drijven. Inlevingsvermogen, vertrouwen en discretie (de notaris heeft een streng ambtsgeheim) zijn cruciale factoren bij het opstellen van een goed testament.

Het is in onze ogen zelfs onverantwoord om in dit soort belangrijke familiezaken een akte te maken en te passeren zonder een inhoudelijk en persoonlijk onderhoud! Vraag het daarom de notaris.

Maatwerk testamenten zijn altijd beter. Vraag het de notaris.