over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Dementie en dan?

Speciaal voor het notariaat heeft documentairemaakster Ireen van Ditshuyzen een kort filmpje gemaakt (ca. 4 minuten) waarin een echtpaar wordt gevolgd waarvan de man leidt aan Alzheimer. Deze korte film geeft een inkijkje in hun dagelijks leven als het gaat om het regelen van financieel-juridische zaken.

Veel ouderen weten niet wat de notaris voor hen kan doen. Er is grote behoefte aan voorlichting en advies over de mogelijkheden om financieel-juridische zaken te laten vastleggen volgens individuele wensen en behoeften. Niet in de laatste plaats omdat deze groep mensen ook vaak nadrukkelijk in beeld is bij mensen met minder goede bedoelingen.

De notaris kan u helpen om uw zaken goed te regelen in het Levenstestament zolang u daar zelf nog toe in staat bent. Twee vragen zijn hierbij cruciaal: wie geeft u het vertrouwen en wat geeft u uit handen?

De notarissen van Matzinger Eversdijk zijn niet alleen inhoudelijk in staat om dit voor u te regelen. Zij  zijn ook geschoold in het herkennen van en omgaan met mogelijke ‘niet pluis’-signalen bij ouderen om financieel misbruik te voorkomen.

Meer weten? Maak dan vooral een vrijblijvende afspraak met ons!