over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Sander Peters beëdigd

Sander Peters, notaris

Op donderdag 19 mei werd Sander Peters tot notaris te 's-Gravenhage beëdigd. Aansluitend werd hier natuurlijk samen met familie en de collega's van Matzinger Eversdijk Notarissen het glas op geheven.

Als kandidaat-notaris versterkte Sander Peters (1973) al enige tijd het team van Matzinger Eversdijk Notarissen. Opgegroeid in Blaricum stamt Sander af van een meerdere generaties tellend notarisgeslacht. Niet verwonderlijk dus dat hij na zijn rechtenstudie in Utrecht zijn eerste notariële ervaring opdeed in het notariskantoor van zijn vader te Bussum. Na kortstondig in zijn geboorteplaats Hilversum te hebben gewerkt, is Sander sinds  2004 voornamelijk actief bij kantoren in en rondom Den Haag.

Als Sander niet aan het werk is, mag hij graag Tennispark Marlot opzoeken waar hij met zeker succes zijn licht Bourgondische levensstijl probeert te compenseren: hij werd al meerdere keren clubkampioen. Ook kunt u hem langs de lijn of als scheidsrechter aantreffen op het hockeyveld bij de wedstrijden van zijn kinderen.

Sander is actief op alle secties en is tevens mediator. Inhoudelijk voelt hij zich het meest verbonden met familierecht en onroerend goed. Hij kijkt met veel plezier uit naar een ontmoeting met u!

Sander Peters versterkt Matzinger Eversdijk Notarissen

Sander Peters (tweede van links) stamt af van een notarisgeslacht van meerdere generaties.