over ons

Matzinger Eversdijk is geen onpersoonlijk notariskantoor dat alleen onpersoonlijke dossiers verschuift. Ervaar ook de kracht van persoonlijke aandacht bij het regelen van de zaken die uw leven ingrijpend vastleggen.

read more

 

zoeken

Zoeken +

Slimme software bespaart tijd

Monique Leeflang, Onroerend goed
Monique Leeflang, Onroerend goed
Alles wat administratieve tijd kost, probeert Matzinger Eversdijk Notarissen zo veel als mogelijk te automatiseren. Monique Leeflang legt uit hoe slimme software een wezenlijke bijdrage levert aan de perfecte notariservaring.

Met een nieuwe applicatie kunnen we snel kadastrale grenzen aangeven. Dit houdt kort gezegd in dat bij overdracht van gedeeltelijke percelen de notaris vóór de overdracht zelf, in overleg met partijen uiteraard, de nieuwe grens in de kadastrale kaart kan intekenen.

Dit heeft als voordeel dat gehele percelen overgedragen kunnen worden en dat de kosten veel lager zijn dan bij uitmeting van het perceel achteraf.

Bedroeg de doorlooptijd voorheen tot wel drie weken, nu is dat nog maar vijf dagen. En de verwachting is dat die tijd alleen maar korter gaat worden. Voor het kadaster is deze werkwijze gunstig omdat er direct met gehele percelen gewerkt kan worden en er niet eindeloos deelpercelen op de kaarten blijven staan. En voor onze cliënten is deze tijdbesparing direct terug te zien op de (veel lagere) rekening.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Leeflang.